Voor organisaties

brochure_omslag

Gamification en belonen

Iedereen weet dat we te maken gaan krijgen met “dubbele vergrijzing”. We worden gemiddeld ouder en door de babyboom uit de jaren 50 wordt het aantal 60-plussers in onze samenleving relatief groter. In het licht van deze dubbele vergrijzing is de pensioengerechtigde leeftijd vanaf 2014 opgetrokken naar 67 jaar en vanaf 2022 wordt de AOW-leeftijd gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting. De vergrijzende arbeidsmarkt zal dan ook een belangrijk onderdeel worden van het bestaande personeelsbestand.

Intelligente sensors als stappentellers, bloeddrukmeters en slimme weegschalen spelen een steeds grotere rol in de wijze waarop we onze gezondheid managen. Selfcare ontwikkelde manieren om deze nieuwe technologieën effectief te laten bijdragen aan meer inzicht in de gezondheid van de werknemer. Dit doen we door alles beheersbaar en toegankelijk te maken en door zowel het positieve als negatieve effect van het gedrag in verband te brengen met belangrijke vitale indicatoren. Zo kan de werknemer gezondheid en vitaliteit zelf effectiever in de hand houden en de kans op chronische aandoeningen verkleinen. De impact van zogenaamde biofeedback-sensors op gedragsverandering is enorm. Dit biedt HR-managers de mogelijkheid om het gezondheidsbeleid creatiever vorm te geven. Met andere woorden: verzuimmanagement nieuwe stijl, gericht op preventie en predictie. Zie ook onze werkgevers site: hier onze link

ALGEMENE VOORWAARDEN – PDF

Daarnaast maakt Selfcare het mogelijk om samen met instellingen een eigen ‘cockpit’ te maken om hun cliënten die daartoe toestemming geven op afstand te monitoren met devices naar keuze. Door ontwikkelde smart filters selecteert het systeem zelf welke cliënten aandacht nodig hebben.

Werkgeversbrochure

Ik wil graag nog meer informatie over de aanpak van Selfcare voor organisaties en ontvang graag de link van de werkgeversbrochure op het volgende e-mail adres:

Uw e-mail voor ontvangst van de link: