Selfcare software update

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een update van onze software. In dit artikel zetten we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij.

Zowel op het persoonlijke platform Myselfcare als op het platform voor organisaties SelfcarePro hebben we een aantal zaken verbeterd of toegevoegd. Hieronder vind je de belangrijkste verbeteringen die we hebben doorgevoerd.

Wijzigingen MySelfcare

Coachberichten

coachbericht

De coachberichten hebben een facelift gekregen! Zowel op je dashboard als in je mailbox ontvang je vanaf nu de coachberichten nieuwe stijl. Daarnaast hebben we op de achtergrond de algoritmen achter de coachberichten vernieuwd. Dit betekent dat we jou nog beter kunnen informeren over de ontwikkelingen in je gezondheid en leefstijl!

Totalen toegevoegd op het dashboard

totalen3

Vanaf nu zie je voor het stappenaantal en trappenaantal de totale getallen sinds je lidmaatschap bij Selfcare. Hoeveel kilometer heb jij al gelopen? Heb je de Mount Everest al beklommen? Dit kun je vanaf nu zien bij de betreffende sensor op je dashboard.

Wijzigingen SelfcarePro

Interface van de stappenchallenge

nieuwe-dashboard

De interface is opgefrist en er wordt nu onderscheid gemaakt tussen jouw persoonlijke prestatie en die van je team. Ook als jouw team het slecht doet kun jij een winnaar zijn! Verder kun je iedere dag een ster verdienen voor het halen van je persoonlijke doel en jullie team doel. Je kunt in één oogopslag zien hoe de verschillende teams in de challenge er voor staan en wandelt met jouw team naar het einddoel.

Voortgangsberichten

voortgang

Om je beter op de hoogte te kunnen houden van de voortgang in de challenge hebben wij het systeem zo ingericht dat je op gezette tijden een bericht gaat ontvangen over de voortgang. Maak je geen zorgen: indien gewenst kun je deze berichten uitschakelen.

Badges en beloningen

badges
Omdat bezig zijn met je gezondheid toch vooral leuk moet zijn hebben wij een reeks met badges en beloningen bedacht. Deze zijn op verschillende manieren vrij te spelen, zowel door jou persoonlijk als door je team.

Challenge in de Selfcare app

app

De challenge komt naar de app. Om de stappenchallenge toegankelijker te maken komt deze nu ook naar de Selfcare app. Zo heb je in een oogopslag toegang tot de stand van jouw team. De nieuwe app zal in de eerste week van 2017 in de appstores beschikbaar komen.