Registreren en starten met Selfcare

Stap 1: Registreren bij Selfcare

De eerste stap om te starten met het gebruik van Selfcare is registreren. U maakt uw persoonlijke profiel aan, kiest de instellingen van uw voorkeur en selecteert de coach die het beste bij u past.

Registreren

Naamloos-3
 


 
sensorteovoegen

Stap 2: Koppelen van apparaten en applicaties aan Selfcare platform

Wanneer uw profiel is aangemaakt (in stap 1) heeft u toegang tot uw persoonlijke dashboard. Op het dashboard kunt u vervolgens kiezen welke aspecten van uw gezondheid en lifestyle u wilt gaan meten.

Hier heeft u drie mogelijkheden:

  • U kiest ervoor om handmatig uw metingen (bijvoorbeeld uw gewicht) bij te houden
  • U heeft al apparaten of applicaties en kiest ervoor om deze te koppelen zodat de meetgegevens automatisch op uw dashboard binnen ‘stromen’
  • U wilt een apparaat of applicatie kopen of downloaden en wordt door Selfcare doorgestuurd naar de betreffende webwinkel van uw voorkeur
 


 

Stap 3: Het Dashboard instellen naar uw persoonlijke voorkeur

Wanneer uw profiel is aangemaakt (stap 1) en de gewenste metingen zijn gekoppeld (stap 2) kunt u het dashboard instellen naar uw persoonlijke voorkeur. Uw persoonlijke coach heeft u al gekozen en daarnaast zijn nog talloze mogelijkheden om het dashboard geheel naar uw smaak in te richten.

Zo kiest u zelf welke berichten u van de coach wilt ontvangen en hoe vaak u deze ontvangt. Daarnaast kiest u per meting welke grenswaarden het best bij u passen. Wilt u een SMS ontvangen als uw bloeddruk te hoog is? Dan kunt u dat op het dashboard zo instellen. Wilt u gemotiveerd worden door uw coach om 6000 stappen per dag te zetten? Wilt u een wekelijks rapport ontvangen over uw stappenaantal, maar niet over uw bloeddrukmeting? U stelt het in en wij zorgen ervoor dat het werkt!

beheermetingen