Hoe werkt Selfcare als PGO?

Ipadscreen11-1kopieDe persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) Selfcare koppelt met verschillende leveranciers van leefstijl- en gezondheidsapparaten. De meetgegevens van deze apparaten, sensoren en applicaties integreert Selfcare op één onafhankelijk platform, een PGO. Dit unieke, dynamische dashboard werkt onafhankelijk van alle leveranciers en vormt zodoende een betrouwbare basis om al jouw geregistreerde gegevens zelf goed te kunnen monitoren. En zelf meer regie te houden!

De voordelen van Selfcare als PGO

Je meetgegevens blijven bewaard
De wereld van apparaten en applicaties verandert snel. Een groot voordeel van het Selfcare platform is dat meetgegevens altijd bewaard blijven wanneer je stopt met een bepaald apparaat of applicatie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je ontevreden bent over een fabrikant, als er juist een nieuw apparaat is uitgekomen en je wilt deze gaan gebruiken, als je het niet eens bent met de privacy regels van een fabrikant of als een fabrikant failliet gaat. Selfcare bewaart jouw gegevens, je koppelt een ander apparaat en kunt zonder onderbrekingen verder met het in kaart brengen van je gezondheid en leefstijl.

Medische data en lifestyle op één platform
Een tweede voordeel van het Selfcare platform is de integratie van medische data en lifestyle gegevens op een enkel veilig en vertrouwd platform. Fabrikanten richten zich vaak op medische data of juist op leefstijl. De online gezondheidsomgeving Selfcare integreert al deze metingen. De gebruiker heeft de regie op dit platform door te kiezen welke metingen hij doet en Selfcare speelt hierin een ondersteunende rol.

Selfcare analyseert trends en verbanden
Een uniek voordeel dat ontstaat door de brede opzet van de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is dat Selfcare in staat is om trends en verbanden tussen lifestyle en medische parameters te leggen. Dit leidt tot unieke nieuwe inzichten en een holistische kijk op jouw gezondheid en gedrag.

Koppeling met de huisarts
Tenslotte is het via het Selfcare platform mogelijk om desgewenst een koppeling kunnen maken met de huisarts om de gegevens van je gezondheid op een veilige manier door te sturen. Tenslotte wil jij (of jouw arts!) natuurlijk juist op de momenten dat het minder goed gaat met jouw gezondheid gebruik kunnen maken van de data die je hebt verzameld.

✓ De PGO Selfcare voldoet aan de MedMij standaarden.

Selfcare heeft een samenwerking of is zijdelings verbonden met:

MedMij


Patiëtenfedreratie

Digitale Zorggids

Nictiz

PGO alliantie

Selfcare werkt samen met de volgende leveranciers:

medisana

fatsecret

ihealth

fitbit

omron

omron

mi

apple

garmin

polar

 

Deze leveranciers kunnen via Apple Health of Google Fit worden gekoppeld:

omron

omron

strava

roche

mio

azumio

  • Welke andere wearables kan ik koppelen via Apple Health? Kijk hier
  • Welke andere wearables kan ik koppelen via Google fit? Kijk hier