Coaching op jouw manier

Kies jouw coach

Je kent jezelf het beste. Daarom kun je zelf kiezen op welke manier je aangesproken wilt worden. Sturend, begeleidend, ondersteunend of kritisch…

Je hebt keuze uit vier verschillende online coaches met ieder een eigen tone-of-voice. Zo kun jij jouw ingeslagen weg met Selfcare gezond en gemotiveerd voortzetten. Jouw online coach stuurt je periodiek berichten. Zij moedigen jou aan, geven je een overzicht van jouw prestaties en ondersteunen je met extra informatie en tips.

 

coachben

Ben: zelfsturend en overzichtelijk

Ik coach mensen die over zichzelf zeggen: ‘Ik wil niet te veel ondersteund worden door mijn coach. Van een coach verwacht ik uitsluitend dat hij mij een uitgebreid overzicht geeft van mijn metingen. De focus ligt daarbij op de cijfers.

 

Karin: Begeleidend en onderzoekend

Ik coach mensen die over zichzelf zeggen: ‘Ik wil begeleid worden door mijn coach met een uitgebreid overzicht van mijn metingen. Van mijn coach verwacht ik een onderzoekende houding, waarmee ik in staat wordt gesteld mijn eigen keuzes te maken. De focus ligt daarbij op reflecteren en analyseren.

 

coach_petra

Petra: Ondersteunend en begripvol

Ik coach mensen die over zichzelf zeggen: ‘Ik wil ondersteund worden door mijn coach met een simpel overzicht van mijn metingen. Van mijn coach verwacht ik een begripvolle houding, waarmee mijn zelfvertrouwen wordt ondersteund. De focus ligt daarbij op mijn gevoel en beleving.

 

coach_edwin

Edwin: Kritisch en stimulerend

Ik coach mensen die over zichzelf zeggen: ‘Ik wil uitgedaagd worden door mijn coach met een uitgebreid overzicht van mijn metingen. Van mijn coach verwacht ik een kritische, stimulerende  houding. De focus ligt daarbij op actief stimuleren en motiveren.